Stokke komt met de meegroeistoel Tripp Trapp

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

De laatste tijd ben ik op zoek naar een stoelverhoger voor ons kindje voor de keukentafel, hij lijkt zijn Stokke Steps-kinderstoel te zijn ontgroeid en zit nu graag aan de keukentafel voor maaltijden, maar hij is natuurlijk te klein om te zitten zit er nog niet comfortabel in, dus ik dacht dat een stoelverhoger de perfecte oplossing zou zijn. Toen ik echter de kans kreeg om de Stokke Kinderstoel (€239) te reviewen en besefte dat hij mooi bij onze keukentafel zou passen en ook een draagbare stoel voor ons kindje zou zijn, greep ik de kans aan om een review te schrijven. 

Ik koos voor de Tripp Trapp in white wash kleur en hij is gewoon prachtig, niet alleen past de kap goed bij onze keuken, maar hij is ook mooi en helder zonder te wit te zijn. De Tripp Trapp ziet er niet alleen super stijlvol uit, maar is ook super functioneel - hij past perfect bij onze keukentafel en heeft precies de juiste hoogte voor onze zoon om comfortabel te eten zonder zich uit te rekken of naar boven te reiken. Ik vind het geweldig dat het precies op de tafel past, omdat we dan als gezin kunnen eten zonder dat ons kindje zich in zijn kinderstoel gescheiden voelt van de tafel. De hoogte en diepte van de stoel kunnen worden aangepast, zodat uw kind comfortabel zit, ongeacht zijn lengte of behoeften. Dit is erg belangrijk voor mij, want het lijkt erop dat onze zoon als een lopend vuurtje groeit in zijn slaap! Als ik je nog niet heb overtuigd van hoe geweldig de Tripp Trapp-stoel is, lees dan deze belangrijke punten.

stokke kinderstoel

 De Tripp Trapp was ook zo gemakkelijk in elkaar te zetten, Jacek had hem in ongeveer tien minuten klaar en toen konden we al onze accessoires toevoegen. We ontvingen ook de Baby Set* (€50), ideaal omdat ons kind nu een zeer actieve peuter is en gewoon van tafel zou weglopen als hij niet in een goed babyzitje zat. De babyset is gemaakt van stevig, duurzaam plastic en heeft een hoge rugleuning om de baby rechtop te houden en een geïntegreerde kruisriem om hem comfortabel en veilig te laten zitten. Ons kindje is nu twee en zit nog steeds erg comfortabel in deze babyset, dus het is echt iets waar je kind vele jaren mee zal doen.

We kregen ook het Tripp Trapp Kussen* in Soft Stripe (€ 40) toegestuurd - een ideale keuze omdat het prachtig staat bij de witgekalkte Tripp Trapp stoel. Het kussen is zo zacht en houdt onze zoon comfortabel in zijn stoel, in plaats van dat zijn billen op het hout zelf liggen. Hij schuift gewoon over het hout en wordt in delen met klittenband vastgemaakt, dus hij is heel gemakkelijk uit en weer aan te doen om schoon te maken.

Wat ik zo leuk vind aan de Stokke Tripp Trapp-stoel, is hoeveel hij onze gezinsmaaltijden heeft verbeterd. Ik vind het geweldig dat we nu allemaal samen aan de keukentafel kunnen eten. Ik hou ervan hoe stijlvol en stevig de stoel is, wat betekent dat hij ook perfect zal zijn voor onze toekomstige baby's. Ik vind het geweldig dat er verschillende accessoires beschikbaar zijn voor de Tripp Trapp-stoel, afhankelijk van de leeftijd van je kind en zijn of haar behoeften. Stokke heeft echt alle gebieden bestreken met de Tripp Trapp-stoel en heeft een kwaliteitsproduct bedacht dat niet alleen perfect is voor de kleintjes, maar ook voor hun ouders. Alles wat maaltijden met mijn kieskeurige peuter des te gemakkelijker maakt, is een winnaar in mijn boek en de Stokke Tripp Trapp heeft Tyler Lee echt weer laten genieten van zijn maaltijden in plaats van zich 'opgesloten' te voelen in zijn kinderstoel.

Tripp Trapp stoel

Ik zou de Stokke Tripp Trapp-stoel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die in verwachting is of aan iedereen die gewoon de hoge stoel van hun kind wil upgraden. De Tripp Trapp-stoel biedt echt de perfecte mix van functionaliteit en stijl waar elke ouder ongetwijfeld naar hunkert als het gaat om babyproducten die in de nabije toekomst een prominent onderdeel van hun huis zullen worden.